Benvinguts al Centre Excursionista de la Segarra

Cursa de Muntanya Alta Segarra

 Un recorregut intens per la Segarra més muntanyosa

MARXA DELS CASTELLS

Recorre els Castells de la Segarra en un entorn incomparable

ET VOLS FER FEDERAR ?

Completa el formulari i segueix les instruccions.

ET VOLS FER SOCI DEL CES ?

Completa el formulari i podràs gaudir de moltes activitats.

Sin título

CURSOS GPS NIVELL I / II

gpsCursos dirigits a tots els aficionats a les activitats a la natura. Amb l’objectiu de dotar-los dels coneixements necessaris per usar el GPS o el mòbil com a eina de navegació, lectura de posicions, saber cap a on dirigir-se amb seguretat.

Actualitat al CES

180304 Oliana-Cambrils

El proper diumenge 4 de març farem la caminada entre Oliana i Cambrils de la Muntanya, de 17 kms i gairebé 1000+ de desnivell.
La sortida serà a les 7 del matí de l’estació de bus de Cervera. Farem un cafè a Oliana abans d’iniciar el camí cap a Cambrils, que majoritàriament és de pujada.
En acabar dinarem al mateix poble de Cambrils, a ca l’Agustí. El menú, igual per a tothom, és d’amanida catalana i patates farcides de primer, i graellada de carn a la brasa de segon, gelat de postre, aigua, vi i pa, i cafè. El preu és de 25 euros al socis i 30 als no socis, el viatge i dinar, tot inclós. Si algú és vegetarià es podrà fer alguna cosa especial, però cal que ens ho faci saber.
Per apuntar-vos, com sempre, prem aquí, fins el dimarts 27 de febrer al vespre, ja que com que hi ha dinar cal tancar-ho una mica abans del que seria habitual.
Per a més informació podeu trucar al 696 343 312 o a ces@ces.cat

VOLTAEl  diumenge 18 de febrer dins  del  cicle  Caminada  per les comarques  veïnes,  anirem  des de  Cervera  fins a Santa Maria de Montmagastrell  (molt fàcil  i accessible a tothom).

Per tant, si t’animes ens trobarem a les 8 del matí a la Plaça Santa Anna de Cervera  per fer   els     17,4  quilòmetres de recorregut ,   passarem  per  Tordera, El Canós, La Figuerosa,  Claravalls i acabarem  a Santa Maria de Montmagastrell., on ens recollirà un autocar de tornada a Cervera. El preu és de 4 euros pels socis i 6 els no socis (mireu de dur-ho just).

Cal dur  esmorzar i beure,  la tornada  a Cervera   prevista  sobre  les  13 h.

Les inscripcions, prem aquí, fins el dijous abans dia 15 de Febrer  al vespre.

Per a qualsevol informació podeu trucar al Francesc Fumàs (659 321 464) o a ces@ces.cat.