Benvinguts al Centre Excursionista de la Segarra

Cursa de Muntanya Alta Segarra

 Un recorregut intens per la Segarra més muntanyosa

MARXA DELS CASTELLS

Recorre els Castells de la Segarra en un entorn incomparable

ET VOLS FER FEDERAR ?

Completa el formulari i segueix les instruccions.

ET VOLS FER SOCI DEL CES ?

Completa el formulari i podràs gaudir de moltes activitats.

Actualitat al CES

RUTA AIGUA 002El  proper  diumenge  3 de  juny  farem una part de la “Ruta de l´Aigua”, una caminada  circular per Tarroja amb   un recorregut de 14,2  km  i amb  un desnivell  positiu   acumulat de  175 m.

La sortida serà a les 7.00h. des de l’estació de bus de Cervera,  el preu  es  de  5 euros als socis i 7 euros als no socis, l’arribada a Cervera està prevista  a les  12,30 h.

Cal dur esmorzar  i  beure, i  també,   per si fa calor,   gorra  i protecció solar.

Per fer la inscripció, prem aquí 

També podeu trucar  636.785.855  (Antoni  Franquesa),  fins el dijous  dia 31 de maig.

180602 Pla de NeguaEl dissabte 2 de juny anirem a caminar al Pallars Sobirà, molt a prop de Ribera de Cardós. La sortida serà del petit poble d’Esterri de Cardós i pujarem al Pla de Negua, fantàstic mirador del pirineu pallarès. La ruta té uns 14 kms i 800m+ de desnivell.

La sortida serà a les 6.00 del matí del Caprabo. Anirem en vehicles particulars. Cal que dugueu esmorzar i bon calçat, Dinarem de tornada a qualsevol restaurant de la zona.
Els interessats podeu trucar fins dijous dia 31 de maig al vespre al 973 532 496 (Miquel Puig) o bé també podeu escriure a ces@ces.cat

180527 Vall FoscaEl proper  diumenge  27 de maig farem una caminada per la Vall  Fosca, concretament anirem des de  el poble d Estavill fins al  poble d´Antist i des d’aquí baixarem  cap a la  Pobleta de Bellveí  i  acabarem a Senterada.

Un itinerari  per  corriols  i pistes  seguim en gran part el riu Flamisell ,  un recorregut de 12,6  km  amb  un desnivell  positiu   acumulat de  150 m i un de negatiu  de 650 m, per tant, molt assequible.

La sortida serà a les 6.00h. des de l’estació de bus de Cervera,  el preu  es  de 10 euros als socis i 12 euros als no socis. L’arribada a Cervera està prevista  a les 14 h.

Cal dur esmorzar  i  beure, i  també,   per si fa calor,   gorra  i protecció solar.

També podeu trucar al 659.321.464  (Francesc Fumàs),  fins el dijous  dia 24 de maig a la nit.